Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Tumma Maalaisciabatta on yksi myydyimpiä leipiämme vähittäiskaupassa ja se on paistopisteiden avaintuote. Tumma Maalaisciabatta on kaunis, kierteelle leivottu ciabatta, jonka maku tulee aidosta ruistaikinajuuresta.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito, Seesaminsiemen, Soija, Manteli, Hasselpähkinä
549