Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 20–30 min huoneenlämmössä. Paista 200 °C 9–11 min.
Vaasan Kiviarina Vehnäsämpylä on nimensä mukaisesti kiviuunissa rapeaksi paistettu. Se on leivottu ruistaikinajuureen, joka takaa sille erinomaisen rakenteen ja herkullisen maun. Sämpylän kuori halkeilee upeasti ja se on sisältä pehmoisen ilmava, täydellinen rustiikkinen sämpylä.
Pakaste. Säilytetään -18 °C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 20–30 min huoneenlämmössä. Paista 200 °C 9–11 min.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito, Manteli, Hasselpähkinä, Seesaminsiemen, Soija, Saksanpähkinä
365