Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Myllyn Paras Vadelmalevykakku on sulattaen valmis vadelmatäytteinen levykakku, jonka päällä on vadelmatäytettä. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Kananmuna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Maapähkinä, Manteli
300