Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina suolaiseen leivontaan on kasvirasvalla leivottu, pyöreän muotoinen taikina. Taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Piirakkapohja on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Lisää haluttu täyte ja 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35-40 min täytteestä riippuen.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
387 kcal
-
Energia, kJ
1617 kJ
-
Rasva
22.2 g
-
- josta tyydyttynyttä
9.7 g
-
Hiilihydraatit
38.4 g
-
Ravintokuitu
2.4 g
-
Proteiini
7.3 g
-
Suola
1.3 g
-
Laktoosi (g / 100g)
< 0.01
Ainesosat
Allergeenit: Maito
,
Gluteenia sisältävät viljat
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Kananmuna
,
Soija
.
Valmistusmaa: Suomi