Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku on näyttävä nappivalinta alkuvuoden kausitarjoiluihin. Tattarijauhoista leivottu herkku sopii gluteenittomaan ruokavalioon, minkä lisäksi leivonnassa on käytetty laktoositonta voita. Sulattaen valmis kakku on helppo leikata 30 annospalaksi, sillä pintaan on leikattu valmiit urat paloittelua helpottamaan.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Kananmuna, Maito, Manteli
Soija, Selleri, Sinappi, Hasselpähkinä
365