Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku 1x2kg

Tuotenumero: 6918 Paino (g): 2000
GTIN: 06417700069185

Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku on näyttävä nappivalinta alkuvuoden kausitarjoiluihin.​ Tattarijauhoista leivottu herkku sopii gluteenittomaan ruokavalioon, minkä lisäksi leivonnassa on käytetty laktoositonta voita.​ Sulattaen valmis kakku on helppo leikata 30 annospalaksi, sillä pintaan on leikattu valmiit urat paloittelua helpottamaan.

Varastointi ja käsittely:

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.

Ainesosat

sokeri, vesi, sokerikuorrute [sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine (E471), sakeuttamisaineet (E406, E410)], laktoositon VOI, perunajauho, vadelmahillo [sokeri, vadelma, vesi, muunnetettu perunatärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202)], riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, appelsiinimarmeladi [sokeri, vesi, appelsiinitäysmehu, appelsiininkuori, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), väri (E160a)], KANANMUNA, MANTELIROUHE, tattarijauho, maissijauho, nostatusaine (E503), maissisuurimo, psyllium, suola, karamellisoitu sokeri, kardemumma, aromit (karvasmanteli, arrakki). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, selleriä, sinappia, hasselpähkinää.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Kananmuna, Maito, Manteli

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Soija, Selleri, Sinappi, Hasselpähkinä

Valmistusmaa: Suomi

Säilyvyys (vrk):

365

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 340 kcal
  • Energia, kJ 1423 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    12 g
    6.2 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    55 g
    34 g
  • Ravintokuitu 1.4 g
  • Proteiini 2.1 g
  • Suola 0.1 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0
  • Natrium 40 mg

Tukkukoodit


  • Kespro 21492379
  • Metro-tukku 6417700069185
  • Meira Nova 1074046
  • Valio Aimo 8059421
  • Patu 110079
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!