Hapanjuureen leivottu pitkulainen pinsa on kuuminta herkkua kesän tapahtumissa, kausiravintoloissa ja terasseilla.

Inspiroidu Lauri Kaivoluodon pinsaresepteistä

Hittiresepteistään tunnetun Lauri Kaivoluodon vinkit pinsan käyttöön!

  • Kevätpinsa parsalla ja ilmakuivatulla kinkulla
  • Täytetty Pinsa – savutofulla ja avokadolla
  • Cateringpinsa viikunalla ja vispatulla fetalla

Klikkaa näihin herkullisiin resepteihin sivun alalaidasta.

 

Tarjoa pinsaa paloina

Pinsa on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu kokoustarjoiluissa, cateringissä ja palvelutiskissä. Täytä pinsat erilaisin täyttein ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi!

 

Jos saisin Parsapinsaa kesäteatterin väliaikatarjoiluna, olisin onnellinen!

-Lauri Kaivoluoto

Lauri Kaivoluodon ideoimat Pinsareseptit