Schulstad - kansainvälisiä suosikkeja

Schulstad kantaa ylpeänä historian tuomaa kokemusta ja perintöä hyödyntäen samalla modernia leivontateknologiaa. Tanskalaisen leipomomestari Viggo Schulstadin nimeä kantava merkki on tuttu monille kuluttajille ympäri Eurooppaa.

Schulstadin tarina alkoi, kun Viggo Schulstad avasi ensimmäisen leipomonsa Kööpenhaminaan jo 1880-luvulla. Hän näytti esimerkkiä uudenlaiselle leipomotoiminnalle tietämättään mitään leivästä. Leipomisen ja siten myös leipien hygienia ja terveellisyys kokivat suuren harppauksen, kun Viggo poisti leipomoistaan kaiken epähygieenisen, kuten taikinan vaivaamisen paljain jaloin. Muu maailma seurasi vasta vuosia perässä. Viggo Schulstadin leipomot olivat aikaansa edellä niin hygienian, työolosuhteiden kuin teknologiankin suhteen.

Tarjoamme Schulstad-merkin alla innovatiivisia leipomotuotteita ja -ratkaisuja, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi herkullisia, korkealaatuisia ja mieleenpainuvia nautintoja. Schulstad Bakery Solutions, usein lyhennettynä SBS tarjoaa ammattilaisille monenlaisia tuotteitamme. Leivomme siellä missä parhaiten osataan; croissantit Belgiasta ja lehtevät klassikkoviinerit Tanskasta. Tuotevalikoimaamme kuuluu tanskalaisia ja ranskalaisia viinereitä, herkullisia leipiä ja sämpylöitä sekä suosittuja välipalaleivonnaisia.