Viineri toffeella

Tuunaa vaniljainen viineri makeaksi kinuskikastikkeella ja toffeekaramelleilla. Kruunuviinereistä teet helposti erilaisia tuunauksia erilaisiin hetkiin.


12 annosta
  • 12 paistettua viineriä, esim. SBS Vaniljawiener tai Vaasan Vaniljainen viineri
  • 2 dl kinuskikastiketta (valmista tai itse tehtyä)
  • 340 g toffeekaramelleja (n. 12 kpl)
  • 1 rkl tomusokeria

  1. Laita kinuskikastike kattilaan ja lämmitä matalalla lämpötilalla liedellä.
  2. Lisää kastikkeeseen puolet toffeekaramelleista. Hämmennä, kunnes toffeekaramellit sulavat kastikkeen joukkon.
  3. Täytä pursotinpussi varoen lämpimällä kastikkeella.
  4. Anna jäähtyä hetki ja valuta kastiketta viinereiden päälle.
  5. Leikkaa loput toffeekarkit ohuiksi viipaleiksi.
  6. Koristele viinerit toffeekarkkiviipaleilla ja siivilöi päälle tomusokeria.