True Dogs: Rustiikki

True Dog on laadukasta pikraruokaa, jota kelpaa kutsua gourmet'ksi! Rustiikki on täytetty paistetuilla tomaateilla, keltaisella ketsupilla ja sipulirenkailla.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Royal Durum Hot Dog -sämpylöitä
  • 10 maukasta mausteista makkaraa

Uunissa paistetut tomaatit:

  • 8 tomaattia puoliksi halkaistuina
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl timjamia
  • 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Rouhea keltainen ketsuppi:

  • 6 keltaista tomaattia kuutioina
  • 50g kapriksia silputtuna
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 50g sipulia silputtuna
  • 2 rkl hunajaa
  • 20g rosmariinia hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Rapeat sipulirenkaat:

  • 1 iso sipuli (tai punasipuli)
  • ripaus suolaa

Uunissa paistetut tomaatit:

  1. Sekoita tomaatit kulhossa muiden ainesosien kanssa.
  2. Asettele tomaatit leivinpaperille ja paista niitä 105 asteessa vähintään kolme tuntia.
  3. Anna tomaattien jäähtyä ja säilytä ne ilmatiiviissä rasiassa öljyyn peitettynä.

Rouhea keltainen ketsuppi:

  1. Paahda valkosipuli, sipulit ja rosmariini kuumalla pannulla.
  2. Lisää kuutioidut tomaatit ja hämmennä.
  3. Lisää etikka ja hunaja. Anna seoksen kiehua 5 minuuttia.
  4. Mausta ketsuppi suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Rapeat sipulirenkaat:

  1. Kuori sipuli.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi mandoliinilla ja asettele sipulirenkaat leivinpaperille.
  3. Ripottele sipulien päälle suolaa. Paista 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes sipulirenkaat ovat rapeita.
  4. Jäähdytä sipulirenkaat ja kokoa ne säilytysrasiaan kerroksittain paperipyyhkeiden kanssa.

 Hot dogin kokoaminen:

  1. Paista tai grillaa makkarat.
  2. Paahda tai grillaa sämpylät ennen annoksen kokoamista.