True Dogs: Pohjoismaat

True Dog mausteisella makkaralla, maissi-parsacremellä ja marinoiduilla raparpereilla.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Royal Durum Hot Dog -sämpylöitä
  • 10 mausteista makkaraa

Maissi-parsacrème:

  • 200 g parsaa
  • 100 g maissia
  • 1 dl majoneesia
  • suolaa ja pippuria

Marinoitu raparperi:

  • 400 g raparperia silputtuna
  • 1 ¾ dl etikkaa
  • 200 g sokeria
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl suolaa
  • 5 pippuria

Rapeat sipulirenkaat:

  • 1 iso sipuli (tai punasipuli)
  • ripaus suolaa

 

Maissi-parsacrème:

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Marinoitu raparperi:

  1. Sekoita kattilassa sokeri, suola, pippuri, laakerinlehti ja etikka. Anna kiehua 10 minuuttia.
  2. Laita silputtu raparperi kulhoon ja kaada päälle etikkaseos.
  3. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.

Rapeat sipulirenkaat:

  1. Kuori sipuli.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi mandoliinilla ja asettele sipulirenkaat leivinpaperille.
  3. Ripottele sipulien päälle suolaa. Paista 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes sipulirenkaat ovat rapeita.
  4. Jäähdytä sipulirenkaat ja kokoa ne säilytysrasiaan kerroksittain paperipyyhkeiden kanssa.

Hot dogin kokoaminen:

  1. Paahda tai grillaa sämpylät ja paista tai grillaa nakit.
  2. Kokoa annos.