Tonnikalasämpylä

Vaasan Kiviarina Vehnäsämpylä täytettynä tonnikalalla, majoneesilla, tomaatilla ja sardellilla. Ammattikeittiöille suunniteltu merellinen tonnikalasämpylä.


4 annosta
  • 4 kpl Vaasan Kiviarina Vehnäsämpylöitä
  • 300 g tonnikalaa öljyssä
  • 4 rkl majoneesia
  • 1 kpl pihvitomaatti viipaloituna
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • 1 dl vihreitä oliiveja viipaloituna
  • 1 dl kapriksia
  • 60 g sardellia fileenä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • vastajauhettua mustapippuria

  1. Valuta tonnikala siivilässä.
  2. Aseta tonnikala leivälle.
  3. Lisää päälle majoneesia.
  4. Lisää päälle viipaloitu pihvitomaatti, basilika, vihreät oliivit, kaprikset ja sardellit.
  5. Viimeistele oliiviöljyllä ja reilusti tuoreella mustapippurilla. Tarjoile heti.