Thai Burger

Thaimaalaisesta ruoasta inspiroitunut Thai Burger kookospaneroidulla broilerilla, korianterilla ja chili-inkiväärimajoneesilla on lounaslistojen yllättäjä!


5 annosta
  • 5 kpl SBS Brooklyn Burger -hampurilaissämpylöitä
  • 5 kpl kookospaneroitua broilerifileetä
  • 200 g chili-inkiväärimajoneesia
  • 200 g thai-coleslawia
  • 10 g korianteria
  • 50 g salaattia

Chili-inkiväärimajoneesi;

  • 140 g majoneesia
  • 50 g sweet chilikastiketta
  • 10 g raastettua inkivääriä

Thai-coleslaw;

  • 1 kiinankaali
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 2 chiliä
  • 1 dl sokeria
  • 1½ dl rypsiöljyä
  • ½ dl seesamiöljyä
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 2 tl suolaa

Kookospaneroitu broileri;

  • broilerin rintafileitä
  • suolaa
  • pippuria
  • vehnäjauhoja
  • kananmunaa
  • kookoshiutaleita

 

  1. Lämmitä sämpylä ja paista kookospaneroidut broilerit pannulla.
  2. Kokoa hampurilaiset.

Chili-inkiväärimajoneesi: Sekoita ainekset keskenään.

Thai-coleslaw: 

  1. Suikaloi kiinankaali, porkkana, sipuli ja chili. Siirrä kulhoon ja kaada päälle 1 dl sokeria.
  2. Kiehauta öljyt, etikka ja suola ja kaada vihannessuikaleiden päälle.
  3. Peitä kelmulla ja anna maustua vähintään kolme tuntia.

Kookospaneroitu broileri:

  1. Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla.
  2. Pyöräytä fileet vehnäjauhoissa. Ravista ylimääräinen jauho pois.
  3. Kasta jauhotetut fileet kananmunassa ja pyöräytä kookoshiutaleissa.