Riisipiirakka munavoilla

Lisää makua sekä näyttävyyttä riisipiirakoiden perinteiseen munavoiteluun ruohosipulirenkailla ja murskatulla hapankorpulla. Sopii vitriiniin ja aamiaiselle.


5 annosta
  • 5 kpl Vaasan Rukiinen Riisipiirakoita
  • 2 kpl hapankorppua murskattuna
  • 1 rkl ruohosipulirenkaita
  • mustapippuria rouhittuna

Munavoi

  • 6 kpl kananmunia
  • 120 g pehmeää voita
  • ½ tl suolaa

  1. Lämmitä riisipiirakat kevyesti ja tarjoile munavoin kanssa.
  2. Koristele munavoi hapankorppumurulla, ruohosipulilla ja rouhitulla mustapippurilla.

Voit halutessasi tehdä lisämyyntiä esimerkiksi leikkeleiden tai juuston avulla.

Munavoi:

  1. Keitä kananmunia 8 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  2. Jäähdytä ja kuori.
  3. Hienonna kananmunat esimerkiksi isolla haarukalla.
  4. Vatkaa voi kevyesti ja sekoita joukkoon kananmunarouhe.
  5. Mausta suolalla ja sekoita tasaiseksi.