Naanta Spicy Pigasus

Makua täynnä oleva Naanta täytettynä pulled porkilla, aasialaisella coleslawilla ja karamellisoidulla sipulilla, nam!


18 annosta

9 kpl Vaasan Street Food Naanta Taskuleipiä (2 annosta/neliö)
1,8 kg pulled pork-massaa (ks. resepti)
500 g aasialaista coleslawia (ks. resepti)

Pulled pork-massa:

1 kg pulled porkia
500 g karamellisoitua sipulia (ks. resepti)
100 g paahdettua valkosipulia ja chiliä öljyssä
300 g pizzajuustomurua
400 g chilimajoneesia
10 g tuoretta korianteria
10 g tuoretta ruohosipulia

Aasialainen coleslaw:

500 g coleslaw-kasviksia
10 g chiliä
2 dl aasialaista pikkelilientä

Karamellisoitu sipuli:

1 kg sipulisuikaleita
50 g voita
50 g rypsiöljyä
suolaa

  1. Halkaise Vaasan Street Food Naanta Taskuleipä.
  2. Laita 100 g pulled pork-massaa Naantan väliin.
  3. Lämmitä Naanta parilalla, uunissa tai voileipägrillissä.
  4. Koristele aasialaisella coleslaw-salaatilla.

Pulled pork-massa:

  1. Leikkaa yrtit ja sekoita raaka-aineet keskenään.

Asian coleslaw:

  1. Viipaloi chili ja yhdistä coleslaw-sekoitukseen.
  2. Kaada joukkoon lämmin pikkeliliemi ja mausta ripauksella suolaa.
  3. Peitä astia ja siirrä kylmään maustumaan.

Karamellisoitu sipuli:

  1. Laita kattilaan rasvat ja suola.
  2. Lisää sipulit, kun voi on sulanut.
  3. Kypsennä miedolla lämmöllä rakkaudella, pitkään hauduttaen (2-3 h), kunnes sipulit ovat pehmeitä ja makeita.
  4. Jäähdytä.