Naanta poronkäristyksellä ja puikulamuusilla

Täytä Naanta poronkäristyksellä ja puikulamuusilla ja nauti Lapin makumaailmasta taskuleivässä.


10 annosta

Puikulamuusi:

  • 1 kg puikulaperunaa
  • 200 g täysmaitoa
  • 200 g voita
  • suolaa

Poronkäristys:

  • 1 kg poronkäristyslihaa
  • 4 rkl voita
  • 2 dl vettä
  • suolaa

  1. Valmista puikulamuusi ja poronkäristys ohjeen mukaan.
  2. Lämmintä Naanta ja täytä.

Puikulamuusi:

  1. Keitä kuoritut puikulat kypsiksi.
  2. Valuta ja soseuta.
  3. Sekoita joukkoon lämmin maito ja pehmeä voi.
  4. Mausta suolalla.

Poronkäristys:

  1. Sulata voi padassa.
  2. Lisää liha joukkoon osissa ja ruskista.
  3. Kun kaikki lihat on ruskistettu, niin lisää sekaan vesi ja mausta suolalla.
  4. Hauduta 30-45 min.