Naanta hernefalafelilla

Täytä Naanta hernefalafelilla ja nauti “pohjoismaisesta falafelista”.


4 annosta
  • 4 kpl Vaasan Street Food Naanta Taskuleipiä
  • 300 g hernefalafelia
  • 200 g salaattisekoitusta (jäävuorisalaattia, punasipulia, tomaattia, kurkkua)
  • 100 g valkosipuli-minttujogurttia (venäläistä jogurttia, valkosipulia, minttua)
  • 200 g porkkanasalaattia (raastettua porkkanaa, valkoviinietikkaa, hunajaa, suolaa, pippuria)

  1. Paista falafel.
  2. Sekoita jogurtti, minttu ja hienonnettu valkosipuli ja anna jäähtyä tunnin ajan.
  3. Sekoita porkkanasalaatin ainekset keskenään ja anna jäähtyä tunnin ajan.
  4. Valmista salaattisekoitus.
  5. Lämmitä Naanta Taskuleivät ohjeen mukaan.
  6. Täytä leivät ja nauti “pohjoismaisesta falafelista”.