Naanta® hernefalafelilla

Täytä Naanta® hernefalafelilla ja nauti “pohjoismaisesta falafelista”.


8 annosta
  • 4 kpl Vaasan Street Food Naanta® Taskuleipiä
  • 300 g hernefalafelia
  • 200 g salaattisekoitusta (jäävuorisalaattia, punasipulia, tomaattia, kurkkua)
  • 100 g valkosipuli-minttujogurttia (venäläistä jogurttia, valkosipulia, minttua)
  • 200 g porkkanasalaattia (raastettua porkkanaa, valkoviinietikkaa, hunajaa, suolaa, pippuria)

  1. Paista falafel.
  2. Sekoita jogurtti, minttu ja hienonnettu valkosipuli ja anna jäähtyä tunnin ajan.
  3. Sekoita porkkanasalaatin ainekset keskenään ja anna jäähtyä tunnin ajan.
  4. Valmista salaattisekoitus.
  5. Lämmitä Naanta® ja taita kahtia.
  6. Täytä ja nauti “pohjoismaisesta falafelista”.