Croissant Burger

Croissant Burgerin resepti ravintoloille. Näe croissant uusin silmin – burgerina. Resepti kehitetty yhteistyössä Arla Pron ja HKScanin kanssa.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Premium Croissantteja
  • 0,75 kg Kariniemen Kananpojan Rengas paneroitu
  • 10 viipaletta Castello® Burger Cheddar-juustoa
  • 0,2 kg jääsalaattia

Tuorekurkkupikkelsi;

  • 0,05 l väkiviinaetikkaa
  • 0,1 kg sokeria
  • 0,15 l vettä
  • 0,3 kg kurkkuviipaletta

Pikantti chili-CRÈME FRAÎCHE';

  • 0,2 l Arla Pro Crème Fraîchea
  • 0,01 kg sambal oelek-chilikastiketta

Viimeistelyyn

  • rucolanversoja

  1. Mittaa väkiviinaetikka, sokeri ja suola kattilaan ja kiehauta. Anna seoksen jäähtyä ja lisää joukkoon kurkkusiivut. Anna maustua 30 minuuttia.

  2. Sekoita crème fraîche ja chilikastike keskenään. Paista croissantit jäisinä 180 asteessa 20–22 minuuttia ja anna niiden jäähtyä.

  3. Leikkaa croissantit puoliksi ja aseta molempien puoliskojen päälle cheddar-juustoviipaleet. Paahda kuumassa uunissa, kunnes juusto on sulanut.

  4. Paista kanarenkaat rasvakeittimessä 175 asteessa 2,5-3 minuuttia.

  5. Kokoa ainekset annokseksi ja viimeistele rucolanversoilla.