Meillä on ilo olla tukemassa Suomen Bocuse d’Or joukkueen matkaa yhdessä Kespron ja muiden kumppanien kanssa.

Mikä on Bocuse d’Or?

Bocuse d’Or ("kultainen Bocuse") on arvostettu kansainvälinen gastronominen kilpailu, joka järjestetään kahden vuoden välein Ranskan Lyonissa. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1987 ja se on saanut nimensä kuuluisalta edesmenneeltä ranskalaiskeittiömestari Paul Bocuselta, joka toimi lähes 30 vuotta kansainvälisesti arvostetun kilpailun johtajana.

Bocuse d’Or -kilpailukausi 2024-2025 kestää kaksi vuotta. Kilpailuun osallistuu kansallisuuksia neljältä eri mantereelta ja 24 maasta, jotka kilpailevat finaalipaikasta alueellisten karsintojen kautta. Karsintakierrokset pidetään Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Suomen joukkue on osallistunut tähän kokkien maailmanmestaruuskilpailuksikin kutsuttuun kilpailuun vuodesta 1991 lähtien.

Bocuse d’Or -kumppanuus

Meillä on ilo olla tukemassa Suomen Bocuse d’Or -joukkueen matkaa yhdessä Kespron ja muiden kumppanien kanssa. Kumppanuuden kautta haluamme olla mukana edistämässä ravintola-alaa ja suomalaista ruokakulttuuria. Bocuse d’Orin tunnettuuden kasvu auttaa edistämään alan ammattilaisten arvostusta ja alan vetovoimaa.

Lue tiedote Bocuse d’Or -kumppanuudesta