Joutsenon leipomossa on pistetty nyt hyvä kiertämään. Nimittän vadelmahillo ja rahkatäyte, jota kierrettiin reilu satsi mehevistä mehevimmän pullataikinan sisään. Vaasan Kotiuunin vadelma-rahkapulla on leivottu Suomessa Joutsenon leipomossamme.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Laita pullat pellille ja anna sulaa n. 30 min. Paista 200°C uunissa n. 12 min kunnes pinta on kauniin ruskea. Tuotteet voi myös paistaa jäisinä, jolloin paistoaika on pidempi.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
291 kcal
-
Energia, kJ
1226 kJ
-
Rasva
7.9 g
-
- josta tyydyttynyttä
3.1 g
-
Hiilihydraatit
47 g
-
- joista sokereita
17 g
-
Ravintokuitu
3 g
-
Proteiini
6.5 g
-
Suola
0.57 g
Ainesosat
Allergeenit: Maito
,
Kananmuna
,
Gluteenia sisältävät viljat
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Manteli
,
Pähkinät
,
Soija
.
Valmistusmaa: Suomi