Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Kypsä piirakka on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina voitelemattomaan piirakkavuokaan (halk. 25-30 cm) Lisää haluttu täyte ja paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30–40 min täytteestä riippuen.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
417 kcal
-
Energia, kJ
1744 kJ
-
Rasva
22 g
-
- josta tyydyttynyttä
9.4 g
-
Hiilihydraatit
47 g
-
- joista sokereita
13 g
-
Ravintokuitu
2.3 g
-
Proteiini
7 g
-
Suola
0.9 g
-
Laktoosi (g / 100g)
0
Ainesosat
Allergeenit: Kananmuna
,
Gluteenia sisältävät viljat
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Maito
,
Soija
.
Valmistusmaa: Suomi