Myllyn Paras Korvapuustit ovat perinteisen korvapuustin mallisia herkullisia kaneli-sokeritäytteisiä pullia, jotka on leivottu laktoosittomalla kasvimargariinilla. Korvapuustit on voideltu kananmunalla ja koristeltu raesokerilla.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Levitä haluamasi määrä korvapuusteja uunipellille leivinpaperin päälle sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 180 °C uunin keskitasolla n. 15–17 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa korvapuustit jäisinä, tällöin paistoaika on hieman pidempi (n. 20 min). Mikäli paistat kerralla enemmän kuin pussillisen korvapuusteja, tarvitaan hieman pidempi paistoaika. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
315 kcal
-
Energia, kJ
1318 kJ
-
Rasva
9.6 g
-
- josta tyydyttynyttä
1.2 g
-
Hiilihydraatit
49 g
-
- joista sokereita
18 g
-
Ravintokuitu
2.6 g
-
Proteiini
6.5 g
-
Suola
1 g
-
Laktoosi (g / 100g)
0
Ainesosat
Allergeenit: Kananmuna
,
Gluteenia sisältävät viljat
,
Soija
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Maito
.
Valmistusmaa: Suomi