Myllyn Paras Kinuskikampa on täyteläisellä kinuskilla ja vaniljakreemillä täytetty herkullinen, voilla leivottu leivonnainen.
Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Kinuskikampoja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Laita kinuskikammat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15-20 minuutin ajan kauniin värisiksi. Mikäli paistat kammat sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.
Ravintoarvo per 100g
-
Energia, kcal
342 kcal
-
Energia, kJ
1430 kJ
-
Rasva
22 g
-
- josta tyydyttynyttä
12 g
-
Hiilihydraatit
31 g
-
- joista sokereita
8 g
-
Ravintokuitu
1.6 g
-
Proteiini
4.7 g
-
Suola
0.6 g
-
Laktoosi (g / 100g)
< 1
Ainesosat
Allergeenit: Maito
,
Gluteenia sisältävät viljat
,
Laktoosi
,
Vehnä
.
Saattaa sisältää pieniä määriä: Kananmuna
,
Soija
.
Valmistusmaa: Suomi