Nadezda Olkina
Tuotantotyöntekijä | Operations

"Pidän siitä, että jokainen päivä on mielenkiintoinen. Leipomossamme tehdään monia erilaisia leivonnaispakasteita eri tekniikoin, mikä mahdollistaa ammatillisen kehityksen. Lisäksi kollegat ovat ystävällisiä ja johto osaa asiansa."

Muistatko ensimmäisen työpäiväsi? Kerro siitä muutamalla lauseella. 

Muistan sen hyvin. Kollegat ottivat minut lämpimästi vastaan, tukivat ja ohjasivat, minkä ansiosta asetuin nopeasti taloksi. 

Miksi olet töissä juuri tässä työpaikassa? 

Pidän siitä, että jokainen päivä on mielenkiintoinen. Leipomossamme tehdään monia erilaisia leivonnaispakasteita eri tekniikoin, mikä mahdollistaa ammatillisen kehityksen. Lisäksi kollegat ovat ystävällisiä ja johto osaa asiansa. 

Mitä työpäivääsi kuuluu? 

Työskentelen tuotantolinjalla, ja työnkuvaani kuuluu seurata linjan toimintaa ja tuotteiden laatua sekä auttaa tarvittaessa työkavereitani. 

Mikä on parasta työssäsi? 

Parasta työssäni on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. 

Viikon paras päivä? 

Torstai on erityisen mukava työpäivä, sillä silloin tarjolla on hedelmiä, joista saan energiaa ja jotka saavat oloni tuntumaan erityisen hyvältä. 

Mieluisin kahvitaukoherkkusi?

Kahvitauolla nautin kahvin kanssa leipomomme makeista herkuista, joista suosikkini on rahkapulla. Työpaikallamme tarjotaan lisäksi joka päivä ilmainen keittolounas, joka maistuu aina.