True Dogs: Aasia

True Dog hodarit ovat premium pikaruokaa! Aasian makuja mukailevassa Aasia True Dogissa on täytteenä frankfurter-makkara, pak-soy ja mangosalsa.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Royal Durum Hot Dog -sämpylöitä
  • 10 grillattua frankfurter-makkaraa

Kookossinappi:

  • 400 ml kookosmaitoa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 3 rkl Colmanin sinappijauhetta
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • 5 tuoretta salvian lehteä

Pak choy eli marinoitu pinaattikiinankaali:

  • 4 pinaattikiinankaalia karkeasti silputtuna
  • 1 ¾ dl etikkaa
  • 200 g sokeria
  • 1 pieni tuore chili hienonnettuna
  • 1 tl suolaa

Mangosalsa:

  • 2 mangoa 5x5 mm kokoisina kuutioina
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl rakuunaa silputtuna
  • 1 dl etikkaa
  • suolaa ja pippuria

 

Kookossinappi:

  1. Sekoita kattilassa kaikki ainekset sinappijauhetta lukuun ottamatta. Anna kiehua, kunnes seoksen koko puolittuu.
  2. Siivilöi kookosseos ja sekoita joukkoon sinappijauhe. Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Pak choy eli marinoitu pinaattikiinankaali:

  1. Sekoita kattilassa sokeri, suola ja etikka etikka. Anna kiehua 10 minuuttia.
  2. Laita pinaattikiinankaali ja chili säilytysrasiaan ja lisää kuuma tai jäähdytetty mausteneste.
  3. Jos neste on kuumaa, anna pinaattikiinankaalin maustua vähintään tunnin ajan. Jos käytät kylmää nestettä, anna maustua vähintään 3 tuntia.

Mangosalsa:

  1. Sekoita kattilassa kaikki ainekset mangoa lukuun ottamatta. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää puolet mangokuutioista ja keitä 10 minuuttia.
  3. Lisää loput mangokuutiot ja anna salsan jäähtyä.