Sämpylä fetalla ja punajuurihummuksella

Täytä rustiikkinen sämpylä itse tehdyllä punajuurihummuksella, fetajuustolla, lehtisalaatilla ja mungpavun iduilla. Koristele auringonkukansiemenillä.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Rustic Sole -sämpylöitä
  • 400 g punajuurihummusta
  • 300 g fetajuustoa
  • 150 g lehtisalaattia
  • 50 g mungpavun ituja
  • 30 g auringokukansiemeniä
  • oliiviöljyä

  1. Paista sämpylät ohjeen mukaan ja halkaise.
  2. Valuta kevyesti oliiviöljyä leikatuille pinnoille.
  3. Täytä sämpylät lehtisalaatilla, punajuurihummuksella ja fetajuustolla.
  4. Viimeistele iduilla ja auringonkukansiemenillä.

Punajuurihummuksen voit valmistaa itse esimerkiksi GoGreenin reseptillä.