Naanta kikherneillä ja pinaatilla

Täytä Naanta herkullisella kikherne-pinaattipaistoksella sekä tsatsikilla ja nauti!


10 annosta

Tsatsiki:

  • kpl kurkkuja
  • kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 300 g kreikkalaista jogurttia
  • tl hunajaa
  • tuoretta minttua
  • suolaa
  • mustapippuria

Kikherne-pinaattipaistos:

  • 1 kg kypsiä kikherneitä
  • valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 300 g pinaattia
  • punainen chili hienonnettuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

  1. Valmista tsatsiki ja kikherne-pinaattipaistos ohjeen mukaan.
  2. Lämmintä Naanta, taita kahtia ja täytä.

Tsatsiki:

  1. Raastasuolaa ja valuta kurkut
  2. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kikherne-pinaattipaistos:

  1. Kuumenna oliiviöljy laakeassa kattilassa.
  2. Paista pikaisesti kikherneet, chili ja hienonnettu valkosipuli.
  3. Lisää pinaatit ja mausta.