Kanapatonki parsakaali-aprikoosisalsalla

Kanan rintafileellä sekä parsakaali-aprikoosisalsalla täytetty patonki on ruokaisa eväs.


10 annosta

  • 10 kpl SBS Rustic Minipatonkeja
  • 10 kanan rintafilettä

 

Levite:

  • 10 pekoniviipaletta
  • 150 g tuorejuustoa
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kahden limen mehu
  • ½ tl cayennepippuria

Salsa:

  • 200 g parsakaalin kukintoja (kypsennettynä)
  • 100 g kuivattuja aprikooseja
  • 2 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • 1 tl hienonnettua chiliä
  • 250 g salaattia

  1. Paista patongit ohjeen mukaan.
  2. Paista kanan rintafileet ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi (laita huoneenlämpöön ennen paistamista).
  3. Sekoita kaikki levitteen ainekset tehosekoittimessa ja levitä patongin pohjapuolikkaalle.
  4. Lisää reilu kerros salaattia ja viipaloitu kana.

Sekoita kaikki parsakaalisalsan ainekset tehosekoittimessa karkeaksi tahnaksi. Levitä kanasiivujen päälle.

Vinkki:
Tarjoa patonkisipsien kera. Leikkaa öljyllä voidellusta patongista ohuita viipaleita. Ripottele päälle merisuolaa ja paahda 5 minuuttia 250-asteisessa uunissa.