Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Vedä paperi pellille. Paista jäisenä 240°C 20–25 min.
Myllyn Paras Riisipiirakka paperilla on perinteisen mallinen, kasviöljyllä leivottu, rapeakuorinen riisipiirakka. Piirakat on pakattu patentoidulla bakers touch -pakkauskonseptilla, joka säästää aikaa ja parantaa tuotehygieniaa. Paistovalmiit piirakat on valmiiksi leivinpaperiarkeilla, jotka voidaan sellaisenaan siirtää uunipellille.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Vedä paperi pellille. Paista jäisenä 240°C 20–25 min.
Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Soija
365