Ville Westenius
Operations  Excellence -koordinaattori | Operations

"Pidän ongelmien ratkaisemisesta, kehittämisestä ja kehittymisestä. Työpaikka tarjoaa näihin hyviä eväitä ja työkaluja sekä auttaa yksilöä eteenpäin. Työpaikka tarjoaa myös hyvää joustavuutta, joka helpottaa muuta elämää työn ympärillä. "

Muistatko ensimmäisen työpäiväsi? Kerro siitä muutamalla lauseella. 

Vaikka siitä on vasta reilut pari vuotta, kun astuin Petikon leipomon ovesta sisään, niin muistoja saa hieman kaivella. Muistan kuitenkin sen tuoreen sämpylän tuoksun, jonka siivittämänä ensimmäiset työpäivät alkoivat. Ensimmäisiin päiviin kuului paljon uuden opettelemista ja uusiin ihmisiin tutustumista työnjohtajan roolissa. Ensimmäisen vuoden jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus hakea nykyiseen työhöni, jatkuvan parantamisen koordinaattoriksi, ja tartuin siihen. Näin ollen olen tavallaan saanut kokea kaksi kertaa ensimmäisen työpäivän, jälkimmäinen ei kuitenkaan jännittänyt yhtä paljoa.

Miksi olet töissä juuri tässä työpaikassa? 

Pidän ongelmien ratkaisemisesta, kehittämisestä ja kehittymisestä. Työpaikka tarjoaa näihin hyviä eväitä ja työkaluja sekä auttaa yksilöä eteenpäin. Työpaikka tarjoaa myös hyvää joustavuutta, joka helpottaa muuta elämää työn ympärillä.

Mitä työpäivääsi kuuluu? 

Työpäivät asettuvat edellisen kysymyksen teemoihin. Se voi olla esimerkiksi paikan päällä Petikossa erilaisten ongelmien analystointia, juurisyiden etsintää tai asioiden kouluttamista. Työpäivät ovat sopivasti vaihtelevia ja tarjoavat sopivassa suhteessa haasteita.

Mikä on parasta työssäsi? 

Työkaverit sekä se, että pääsee olemaan mukana työnteon helpottamisessa, toiminnan kehittämisessä ja ongelmien poistamisessa. 

Viikon paras päivä? 

Vaikea sanoa, kun se voi vaihdella viikosta toiseen. Usein keskellä viikkoa on paras draivi viedä asioita eteenpäin.

Mieluisin kahvitaukoherkkusi?

Kanelipulla toimii aina todella hyvin.