Tiia Kansikas
Logistiikkakoordinaattori | Supply Chain

"Ehdottomasti ihmiset tekevät tästä työpaikasta sellaisen, missä haluan olla mukana."

Muistatko ensimmäisen työpäiväsi? Kerro siitä muutamalla lauseella.
Muistan hyvin jännittävän bussimatkan työpaikalleni Petikkoon. Jännitystä lievensi, että paikalla oli tuttuja Vaasan Oy:llä työskentelyn ajoilta. Tunsin itseni tervetulleeksi.

Miksi olet töissä juuri tässä työpaikassa?
Työskentelin 11 vuotta sisaryrityksessä Vaasan Oy:llä tuoreleivonnan puolella asiakaspalvelussa, kysynnän ennakoijana ja tuotannonsuunnittelijana. Vuoden 2015 yrityskauppojen jälkeen siirryin Lantmännen Unibake Finlandille asiakaspalvelukoordinaattoriksi ja nyt toimin logistiikkakoordinaattorina. Ehdottomasti ihmiset tekevät tästä työpaikasta sellaisen, missä haluan olla mukana.

Mitä työpäivääsi kuuluu?
Toimistotyötä, joka sisältää paljon rutiinityötehtäviä mutta lisäksi lähes päivittäin jotain yllättävää ja erilaista, kuten erilaisten ongelmatilanteiden selvittämistä ja korjaamista. Asiakaspalvelu- ja logistiikkatiimissä teemme erilaisia työtehtäviä varastonhallinnasta laskutukseen ja kaikkea siltä väliltä.

Mikä on parasta työssäsi?
Pidän työn haastavuudesta, hektisyydestä ja ongelmatilanteiden ratkomisesta. Parasta on myös yhdessä toimiminen ja tiimihenki. Tiimimme työllä on suuri vaikutus liiketoimintaamme ja asiakkaidemme sitouttamiseen.

Viikon paras päivä?
Perjantai.

Mieluisin kahvitaukoherkkusi?
Vaihtelee, mutta tämän hetken suosikkini on sitruunamuffinssi.