Kirsikkarahka-laskiaispullat

Vaasan Kotipulla tarjoaa varman ja nopean pohjan, kun haluat valmistaa laskiaispullien kaltaisia sesonkiherkkuja ilman monimutkaisia työvaiheita. Valmiiksi nostatettu pulla säästää aikaa ja mahdollistaa luovat täytteet – kuten raikkaan rahkan ja maraschino-kirsikat – jotka tuovat klassiseen pullaan houkuttelevan, trendikkään ilmeen.

10-15 annosta
  • 10-15 kpl Vaasan Kotipulla, pulla-aihiota
  • 0,1 kg sokeriliemeen säilöttyjä kirsikoita
  • 0,2 kg maitorahkaa
  • 0,3 kg kuohukermaa
  • koristeeksi: sokeriliemeen säilöttyjä kirsikoita ja tomusokeria

  1. Sulata pullia 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
  2. Paista 180 °C 12–15 min.
  3. Valuta kirsikat sokeriliemestä ja rouhi veitsellä. Sekoita kirsikkarouhe rahkan joukkoon.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele täytteeseen. Lusikoi täyte kertakäyttöiseen pursotinpussiin.
  5. Leikkaa jäähtyneistä pullista hattu pois. Leikkaa pursotinpussin pää auki ja täytä pullat.
  6. Säästä noin 1/5 täytteestä pullien viimeistelyyn. Nosta pullan hattu päälle ja pursota pieni ruusuke korkeimpaan kohtaan.
  7. Nosta kirsikka pursotuksen päälle. Viimeistele halutessasi ripauksella tomusokeria.