Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Kirsikkarahka-laskiaispullat
- 10-15 kpl Vaasan Kotipulla, pulla-aihiota
- 0,1 kg sokeriliemeen säilöttyjä kirsikoita
- 0,2 kg maitorahkaa
- 0,3 kg kuohukermaa
- koristeeksi: sokeriliemeen säilöttyjä kirsikoita ja tomusokeria
- Sulata pullia 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
- Paista 180 °C 12–15 min.
- Valuta kirsikat sokeriliemestä ja rouhi veitsellä. Sekoita kirsikkarouhe rahkan joukkoon.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele täytteeseen. Lusikoi täyte kertakäyttöiseen pursotinpussiin.
- Leikkaa jäähtyneistä pullista hattu pois. Leikkaa pursotinpussin pää auki ja täytä pullat.
- Säästä noin 1/5 täytteestä pullien viimeistelyyn. Nosta pullan hattu päälle ja pursota pieni ruusuke korkeimpaan kohtaan.
- Nosta kirsikka pursotuksen päälle. Viimeistele halutessasi ripauksella tomusokeria.