Yhdessä vahvistamme ravintola-alaa

Jatkamme Bocuse d’Or -kumppanuutta kisakaudella 2025-2027. Ravintola-ala on lähellä sydäntämme ja haluamme siksi tukea Suomen joukkueen matkaa maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa. Bocuse d’Orin tunnettuuden kasvu auttaa edistämään koko ravintola-alan ammattilaisten arvostusta ja alan vetovoimaa.

Elämyksiä leipäviikolla — inspiraatiota Bocuse d'Or -joukkueelta

Järjestimme syyskuussa leipäviikon kunniaksi aamiaistilaisuuden, jossa Suomen Bocuse d'Or -joukkue kertoi kuulumisiaan kilpailuun valmistautumisesta. Suomen edustaja Johan Kurkela ja hänen assistenttinsa Niilo Suominen inspiroivat osallistujia näyttävillä maisteluannoksilla.

Ravintola-alaa tukemassa

Asiakkaidemme menestys on meille sydämen asia. Haluamme tukea heidän toimintaansa tarjoamalla ratkaisuja, jotka auttavat heitä kehittämään ja vahvistamaan omaa liiketoimintaansa.

Yhdessä rakennamme vahvempaa tulevaisuutta suomalaiselle ravintola-alalle.

Kuva Santeri Stenvall

 

Aikajana

Karsintakilpailut 28.5.2025

Turun Maku, Logomo Turku

EM-kilpailut 15.–16.3.2026

Marseille, Ranska

MM-finaali tammikuu 2027

Lyon, Ranska