Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Tiramisupullat
Sulattaen valmis pulla tekee näyttävien ja sesonkiin sopivien tuotteiden valmistuksesta nopeaa ja tehokasta. Täytteenä klassinen tiramisu – mascarpone, kerma ja kahvi – tuo pullaan italialaista eleganssia ja makua, joka hurmaa asiakkaat. Tämä resepti sopii erinomaisesti vitriiniin ja on myös oiva vaihtoehto laskiaispullaksi, kun haluat tarjota jotain erilaista ja trendikästä.
- 10-15 kpl Vaasan Pehmeä Kanelipulla
- 0,250 kg mascarpone-juustoa
- 0,200 kg kuohukermaa
- 0,050 kg tomusokeria
- 0,020 kg vahvaa, kylmää kahvijuomaa (espresso)
- 0,020 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta
- Sulata pullia 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
- Vatkaa mascarpone, kuohukerma ja sokeri yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
- Kääntele kylmä kahvijuoma joukkoon.
- Halkaise pullat ja jaa tiramisutäyte pullien pohjille joko lusikalla tai pursottaen.
- Nosta hattu kanneksi ja siivilöi kaakajauhetta pullien päälle.