Tiramisupullat

Sulattaen valmis pulla tekee näyttävien ja sesonkiin sopivien tuotteiden valmistuksesta nopeaa ja tehokasta. Täytteenä klassinen tiramisu – mascarpone, kerma ja kahvi – tuo pullaan italialaista eleganssia ja makua, joka hurmaa asiakkaat. Tämä resepti sopii erinomaisesti vitriiniin ja on myös oiva vaihtoehto laskiaispullaksi, kun haluat tarjota jotain erilaista ja trendikästä.


10-15 annosta
  • 10-15 kpl Vaasan Pehmeä Kanelipulla
  • 0,250 kg mascarpone-juustoa
  • 0,200 kg kuohukermaa
  • 0,050 kg tomusokeria
  • 0,020 kg vahvaa, kylmää kahvijuomaa (espresso)
  • 0,020 kg sokeroimatonta kaakaojauhetta

  1. Sulata pullia 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
  2. Vatkaa mascarpone, kuohukerma ja sokeri yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Kääntele kylmä kahvijuoma joukkoon.
  4. Halkaise pullat ja jaa tiramisutäyte pullien pohjille joko lusikalla tai pursottaen.
  5. Nosta hattu kanneksi ja siivilöi kaakajauhetta pullien päälle.