Omena-toscapullat

Toscapulla yhdistettynä mehevään omenatäytteeseen luo klassisen, mutta trendikkään herkun. Tämä resepti tuo vitriiniin houkuttelevan vaihtoehdon, joka erottuu edukseen. Helppo toteuttaa ja varma hitti asiakkaiden keskuudessa.

10-15 annosta
  • 10-15 kpl Vaasan Toscapullia
  • 0,800 kg omenaa kuutioina
  • 0,150 kg fariinisokeria
  • 0,015 kg kanelitankoa

VINKKI: Omenahilloketta löytyy myös valmiina.

  1. Sulata pullia 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
  2. Ripottele toscapullien päälle reilusti laatikosta löytyvää toscakuorrutetta.
  3. Paista pullia 180 °C 12–15 min.
  4. Laita omenapalat, fariinisokeri ja kanelitangot pakkiin.
  5. Kypsennä 150-asteisessa uunissa kansi päällä noin 1 tunnin ajan.
  6. Sekoita hilloketta kerran kypsennyksen aikana.
  7. Nappaa kanelitangot pois omenahillokkeesta.
  8. Halkaise jäähtyneet pullat ja lusikoi omentäytettä pullien pohjalle.
  9. Nosta toscahattu kanneksi.