Pistaasi-suklaamaritozzit

Maritozzit eli italialaiset kermapullat ovat trendikkäitä pullia kahviloissa nyt. Täytä pullat pistaasikreemillä ja tarjoa asiakkaillesi kuohkeat pullat, jotka vievät kielen mennessään.


10-15 annosta

TÄYTE:

  • 0,2 kg mascarponejuustoa
  • 0,2 kg kuohukermaa
  • 0,1 kg pistaasikreemiä

LISÄKSI:

  • 0,15 kg kuorittuja, suolattomia pistaasipähkinöitä
  • 0,1 kg tummaa suklaata

  1. Vatkaa mascarpone ja kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele pistaasikreemi vaahdon joukkoon.
  2. Lusikoi täyte kertakäyttöiseen pursotinpussiin ja leikkaa kärkeen reilun sentin aukko. 
  3. Leikkaa jäähtyneisiin pulliin keskelle noin 1 cm syvä ja leveä, koko pullan pituinen aukko. 
  4. Pursota täyte pulliin. Tasoita pinta veitsellä. 
  5. Rouhi pistaasipähkinät. Sulata suklaa.
  6. Ripottele pistaasirouhetta täytteen päälle ja levitä suklaa raidoiksi pullille.