Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 20–25 min tai sulaneena 190°C 18–20 min.
Myllyn Paras Liha-riisipasteija on kestosuosikki ja kelpaa moneen makuun. Liha-riisipasteija on ammattilaistarpeisiin luotu raakapakaste ja sitä on helppo käyttää erilaisissa suurkeittiöissä. Kätevä suolainen sopii arkeen ja juhlaan. Paistovalmiit pasteijat ovat käteviä erilaisissa tarjoiluissa, juhlissa, kokouksissa tai kahvilan valikoimassa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 20–25 min tai sulaneena 190°C 18–20 min.
Maito, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Kananmuna, Soija
365