Avoimet työpaikat

 

Pidätkö uunituoreesta leivästä, lehtevistä croissanteista ja maukkaista hampurilaisista? Entä haluatko työskennellä avoimessa, vastuullisessa ja tavoitteellisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan?

Me kasvamme koko ajan ja rohkaisemme myös työntekijöitämme kasvamaan. Me toivomme, että voit haastaa myös meitä olemaan parempia ja tästä syystä pääset vaikuttamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi. Arvostamme monimuotoisuutta, emmekä pelkästään sano sitä. Ainutlaatuinen yritysrakenteemme takaa sen, että voimme ylläpitää kestävän kehityksen mukaisesti maataloutta ja elää sen kanssa tuottavassa yhteistyössä. Mutta mikä tärkeintä, teemme tämän kaiken yhdessä isona perheenä ja tiiminä.

Lue alta lisää miksi niin moni viihtyy meillä! Sopisitko sinä meidän joukkoomme?

Tutustu meihin!

Koulutan paistopisteitä ympäri Suomen – olen sellainen lämpimän leivän lähettiläs, joka kannustaa paistamaan oikein ja oikeaan aikaan. Tykkään työskennellä Lantmännen Unibakella, koska työkaverit ovat iloisia ja avuliaita. Asiakkaat ovat innostuneita ja osaavia ja ilahduttavat aina.

Anu Kemppainen, paistopisteiden koulutusvastaava

Muistan ensimmäiset päiväni Unibakella. Huomasin melko nopeasti, että organisaatiossa on matala hierarkia, ja voin puhua asioista niin kuin ne ovat. Minun oma työni on helpompaa, kun ei tarvitse jatkuvasti noudattaa protokollaa.

Ville Teelahti, Operations Excellence -koordinaattori

Sanon aina, että Lantmännen Unibakella pidän kaikista eniten ihmisistä. Ilmapiiri on positiivinen ja kaikki ovat auliita auttamaan toisiaan. Tärkeimpiä päivittäisiä työtehtäviäni ovat toimittajiemme laskutuksen käsittely. Lisäksi varmistan, että bonukset ja alennukset lasketaan täsmällisesti ja tehokkaasti.

Gagan Pabla, talousassistentti

Työskentelen linjalla: ajan linjaa, teen täytteitä ja taikinoita sekä olen voitelukoneella. Aloitin talossa vuosia sitten, tulin aikoinaan laittamaan rusinoita pullaan ja sille tielle jäin. Olen viihtynyt hyvin, Lantmännen Unibake on hyvä työnantaja.

Teppo Tontti, leipomotyöntekijä Joutsenon leipomossa

Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiset niin asiakkaat kuin työkaverit. On mahtavaa etsiä parhaita ratkaisuja ketjuasiakkaillemme monipuolisesta valikoimistamme.

Arvostan myös mahdollisuuksia olla mukana vaikuttamassa valikoimiemme kehittämisessä  asiakkaiden ja eri sisäisten sidosryhmien kanssa. Erilaiset asiakasyhteistyötä tukevat koulutukset yhdessä keittiömestarimme kanssa ovat myös todella mieluisia.

Riikka Kalajo, avainasiakaspäällikkö