Liiketoimintamme kehitystyön ja kasvun takana ovat ihmiset. Siksi rakentamamme yhteistyö perustuu keskinäiseen kunnioitukseen.

Työntekijät

Haluamme taata henkilöstömme tyytyväisyyden ja motivaation työhön. Käymme työntekijöiden kanssa vuoropuhelua mm. kehityskeskustelujen muodossa. Tarjoamme johtamisen ja ammattitaidon kehitysohjelmia ja kansainvälisisiä uramahdollisuuksia. Sukupuolten tasa-arvo on meille tärkeä asia.

Pidämme huolta työympäristön turvallisuudesta ja terveellisyydestä jokaisessa Lantmännen Unibake -leipomossa ja kaikissa muissa toimitiloissamme. Lantmännen Unibaken LinkedIn-profiilissa on lisätietoa yrityksestämme työnantajana.

Toimittajat

Hyvät toimittajasuhteet ovat toimintamme perusta. Toimittajamme täyttävät vastuullisuusvaatimuksemme, ja teemme tiivistä yhteistyötä kehityksen ja innovaatioiden eteen.

Kaikkien toimittajiemme on allekirjoitettava ja sitouduttava Lantmännen-toimittajien toimintaohjeistoon, jossa määritetään yhtiömme vaatimukset ympäristöystävällisyyden, terveyden ja turvallisuuden, sosiaalisten olojen ja eettisen liiketoiminnan suhteen. Mahdollisten riskien kartoittamiseksi valvomme toimittajiemme toimintaa säännöllisesti.

Tutkimusyhteistyö

Moni terveyteen ja ravitsemukseen liittyvistä aloitteistamme perustuu tutkimushankkeisiin yliopistojen, tutkimuslaitosten tai Tukholmassa sijaitsevan Lantmännen Foodin T&K-osaston kanssa. Yhdessä oman tuotekehityksemme kanssa tämä on keino kehittää tietämystämme ja kykyä vastata kuluttajatrendeihin.