Pekoni-mozzarellasämpylä

Tummat sämpylät pekonilla, mozzarellalla ja avokadolla.


10 annosta
  • 10 kpl SBS Rustic sämpylä tummaa
  • 300 g tuorejuustoa
  • 20 mozzarellasiivua
  • 20 avokadosiivua
  • 20 pekoniviipaletta
  • 1 kimppu siivutettuja retiisejä
  • oliiviöljyä

  1. Levitä paksu kerros tuorejuustoa sämpylän pohja- ja kansipuolikkaille. Täytä sämpylät mozzarellasiivuilla, pekonilla, avokadolla ja retiiseillä.
  2. Koristele tuoreilla yrteillä ja mausta laadukkaalla oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla ennen tarjoilua.

Vinkki:
Lisämakua ja -väriä saat sekoittamalla tuorejuustoon pestoa tai aurinkokuivattuja tomaatteja.