Mac ’n’ Cheese with Balls

Heittäydyimme yhdessä Arla Pron ja HKScanin kanssa erilaisten makumaailmojen vietäväksi ja kehitimme innostavia, helposti toteutettavia Street Food -reseptejä. Kokeile ja rakenna katuruoan ympärille houkutteleva kokonaisuus myös esillepanon avulla.


10 annosta

Mac ‘n’ cheese

  • 0,400 kg makaroni
  • 0,440 kg Arla Ruokakerma 15 % laktoositon
  • 0,170 kg Arla Pro Juustocrème, laktoositon
  • 0,120 kg Arla Pro Juustoraaste 28 %, laktoositon
  • 0,005 kg suola
  • 0,001 kg mustapippuri

Tomaatti-sipulisalaatti

  • 0,200 kg punasipuli
  • 0,100 kg sokeri
  • 0,100 kg punaviinietikka
  • 0,005 kg suola
  • 0,700 kg tomaatti

Balls

  • 1,200 kg Boltsi Kaura-siemenpyörykkä

  1. Keitä makaroni kypsäksi ohjeen mukaan.
  2. Kiehauta ruokakerma kattilassa, lisää juustocrème sekaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää kypsä makaroni sekaan, mausta suolalla sekä pippurilla ja viimeistele juustoraasteella.
  4. Suikaloi sipuli ohueksi suikaleeksi.
  5. Kiehauta etikka sokerin ja suolan kanssa.
  6. Sekoita sipuli joukkoon ja anna mari-noitua jääkaapissa yön yli.
  7. Kuutioi tomaatti ja sekoita valutettu sipuli sekaan.
  8. Lämmitä pyörykät 170-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 70 astetta.