Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Jyväpatonki savustetulla lohella
Jyväpatonki savustetulla lohella, sokeriherneen versoilla, lehtimangoldilla sekä raastetulla piparjuurella. Sopii mainiosti ruokaisan keiton kaveriksi.
10 annosta
- 10 kpl Vaasan Viljaista Jyväpatonkia
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 600 g savustettua lohta viipaleina
- 1 sitruuna
- 200 g sokeriherneen versoja
- 50 g lehtimangoldin lehtiä
- 50 g Lollo Rosso -salaatinlehtiä
- 40 g raastettua piparjuurta
- Sekoita tuorejuusto ja piparjuuri keskenään. Levitä tuorejuustoseosta leivälle.
- Täytä leipä salaatinlehtisekoituksella ja savustetulla lohella.
- Koristele annos oransseilla tai keltaisilla kirsikkatomaateilla, sitruunaviipaleella ja halkaistulla punaisella lehtimangoldin lehdellä.
Vinkki:
Ruokaisamman aterian saat tarjoamalla leivän lisäksi maukasta hernekeittoa.