Jemmari kalkkunalla ja BBQ-kasviksilla

Ruokaisa Jemmari BBQ-kasviksilla ja -majoneesilla sopii mainiosti kesäiseen vitriinivalikoimaan. Paahda Jemmari rapeaksi ja lämpimäksi ennen tarjoilua.


5 annosta

  • 5 kpl Vaasan Jemmarin tyynysämpylöitä
  • 150 g kalkkunaleikkelettä
  • 125 g cheddar-juustoviipaleita
  • 250 g BBQ-kasviksia
  • 5 rkl BBQ-majoneesia

BBQ-majoneesi:

  • 100 g majoneesia
  • 20 g BBQ-kastiketta

BBQ-kasvikset:

  • 100 g paahdettua paprikaa valutettuna
  • 50 g latva-artisokan sydäntä valutettuna
  • 100 g paahdettua munakoisoa valutettuna
  • 5 rkl BBQ-kastiketta

  1. Voitele sämpylät BBQ-majoneesilla.
  2. Täytä kasviksilla, kalkkunaleikkeleellä ja cheddar-juustolla.

Voit halutessa paahtaa leivän ennen täyttöä.

BBQ-majoneesi:

Sekoita majoneesin aineet kulhossa ja tarkista
maku.

BBQ-kasvikset:

Yhdistä BBQ-kasvisten aineet kulhossa ja sekoita. Tarkista maku.