Japanilainen possuleike ja BBQ-kaalisalaattia

Heittäydyimme yhdessä Arla Pron ja HKScanin kanssa erilaisten makumaailmojen vietäväksi ja kehitimme innostavia, helposti toteutettavia Street Food -reseptejä. Kokeile ja rakenna katuruoan ympärille houkutteleva kokonaisuus myös esillepanon avulla.


10 annosta
  • 1,350 kg HK Leivitetty Porsaan fileeleike, kypsä, pakaste
  • 0,400 kg sitruunalohko
  • 1,500 kg keitetty riisi

Kaalisalaatti

  • 0,750 kg kaalisuikale
  • 0,100 kg porkkanasuikale
  • 0,015 kg suola
  • 0,075 kg valkoviinietikka
  • 0,215 kg Arla Pro Skyr, laktoositon
  • 0,035 kg BBQ-kastike
  • 0,001 kg mustapippuri

  1. Valmista kaalisalaatti sekoittamalla ainekset keskenään.
  2. Anna tekeytyä yön yli kylmiössä.
  3. Laita porsaanleike GN-vuokaan ja kuumenna rapeaksi, kunnes sisälämpö on 70 astetta.
  4. Tarjoa porsaanleikkeet keitetyn riisin, sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.