Japanilainen kanacurry ja soijakurkut

Heittäydyimme yhdessä Arla Pron ja HKScanin kanssa erilaisten makumaailmojen vietäväksi ja kehitimme innostavia, helposti toteutettavia Street Food -reseptejä. Kokeile ja rakenna katuruoan ympärille houkutteleva kokonaisuus myös esillepanon avulla.


10 annosta
  • 0,050 kg seesaminsiemenöljy
  • 0,150 kg sipulikuutio
  • 0,200 kg porkkanalohko
  • 0,300 kg bataattilohko
  • 0,020 kg curryjauhe
  • 0,003 kg chilihiutale
  • 0,010 kg kanaliemijauhe
  • 1,000 kg vesi
  • 0,020 kg maissitärkkelystä suurustamiseen
  • 0,900 kg Kariniemen Kananpojan paistipala


Soijakurkut

  • 0,600 kg tuorekurkkuviipale
  • 0,020 kg soijakastike
  • 0,050 kg väkiviinaetikka
  • 0,020 kg sokeri
  • 1,500 kg keitetty riisi
  • pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä

 

Sriracha Crème Fraîche

  • 0,230 kg Arla Pro Crème Fraîche, laktoositon
  • 0,025 kg sriracha kastike
  • 0,003 kg suola
  • 0,001 kg mustapippuri

  1. Kuullota vihannekset ja curryjauhe seesamiöljyssä.
  2. Lisää joukkoon vesi ja kanaliemiaines.
  3. Hauduta vihan­nekset kypsiksi ja suurusta.
  4. Lisää joukkoon paistipalat ja kuumenna.
  5. Valmista soijakurkut sekoittamalla ainekset keskenään.
  6. Valmista sriracha crème fraîche sekoittamalla ainekset keskenään ja tarkis­ta maku.
  7. Tarjoa kanacurry kurkkusalaatin, keitetyn riisin ja sriracha crème fraîchen kanssa.