Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Intialainen kanakeitto
- 0,640 kg Vaasan Lapin Rieskanen, Peruna
- 0,020 kg rypsiöljy
- 0,015 kg curryjauhe
- 0,008 kg jeera
- 0,008 kg kurkuma
- 0,032 kg kanaliemijauhe
- 4,000 kg vesi
- 0,200 kg porkkanakuutio
- 0,200 kg parsakaali
- 0,200 kg kukkakaali
- 0,200 kg perunakuutio
- 0,100 kg sipulikuutio
- 0,010 kg valkosipulikuutio
- 0,200 kg punainen linssi
- 0,400 kg Kariniemen Kananpojan paistisuikale, miedosti suolattu
- 0,004 kg suola
Mintturaita Skyristä
- 0,003 kg tuore minttu
- 0,125 kg Arla Pro Skyr, laktoositon
- Freesaa sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon kuivat mausteet ja jatka hetki freesaamista.
- Kaada joukkoon vesi ja kanaliemijauhe.
- Kiehauta ja lisää joukkoon peruna- ja porkkanakuutiot sekä punaiset linssit.
- Keitä lähes kypsiksi ja lisää parsa- ja kukkakaalit.
- Lisää lopuksi broilerin paistisuikaleet ja mausta suolalla.
- Sekoita minttu ja Skyr kutterissa.
VINKKI:
Saat ateriasta ruokaisamman tarjoamalla Lapin Rieskasia keiton kaverina. Voit halutessasi lämmittää rieskaset pakissa uunissa ennen tarjoilua, esim. 180 asteessa 3 minuuttia.