Gluteeniton pita tonnikalasalaatilla

Gluteeniton pitaleipä täytettynä tonnikalasalaatilla. Sekoita keskenään tonnikala, pavut ja herneet ja täytä pita. Lisää skyr -rahka.


10 annosta

Tonnikalasalaatti:

  • 500 g tonnikalaa
  • 1 nippu vihersipulia hienonnettuna
  • 150 g herneitä
  • 1 kpl vihreä paprika pilkottuna

Maustettu rahka:

  • 3 dl maitorahkaa tai Skyr -rahkaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl akaasiahunajaa
  • 3 rkl hienoksi silputtua minttua
  • suolaa ja pippuria

  1. Sekoita keskenään tonnikala, vihersipuli, herneet ja paprikat.
  2. Kääntele rahkan tai Skyrin joukkoon sitruunamehu, akaasiahunaja sekä minttu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Täytä pitaleivät tonnikalasalaatilla ja rahkalla.