Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Gluteeniton pita edamame
Gluteeniton pitaleipä täytettynä vihreällä soijapapusalaatilla sekä hunajalla, limellä ja korianterilla maustetulla raejuustolla.
10 annosta
- 10 kpl Moilas Gluten-Free Pitaleipä
- 250 g kirsikkatomaatteja neljäsosiin leikattuna
- 250 g raejuustoa
- 1 kpl lime (kuori ja mehu)
- 2 rkl akaasiahunajaa
- 3 rkl pilkottua korianteria
- suolaa ja pippuria
Soijapapusalaatti:
- 200 g soijapapuja (sulatettuna)
- 200 g hienoksi leikattua suippokaalia
- Sekoita soijapapavut, suippokaali ja kirsikkatomaatit soijapapusalaatiksi.
- Sekoita raejuusto, limen mehu, limen kuori ja akaasiahunaja keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon korianteri muutaman kerran seosta varovasti käännellen.
- Täytä pita papusalaatilla ja raejuustosekoituksella ja tarjoa pita vihreän papusalaatin kera.