Gluteeniton pita edamame

Gluteeniton pitaleipä täytettynä vihreällä soijapapusalaatilla sekä hunajalla, limellä ja korianterilla maustetulla raejuustolla.


10 annosta

  • 10 kpl Moilas Gluten-Free Pitaleipä
  • 250 g kirsikkatomaatteja neljäsosiin leikattuna
  • 250 g raejuustoa
  • 1 kpl lime (kuori ja mehu)
  • 2 rkl akaasiahunajaa
  • 3 rkl pilkottua korianteria
  • suolaa ja pippuria

Soijapapusalaatti:

  • 200 g soijapapuja (sulatettuna)
  • 200 g hienoksi leikattua suippokaalia

  1. Sekoita soijapapavut, suippokaali ja kirsikkatomaatit soijapapusalaatiksi.
  2. Sekoita raejuusto, limen mehu, limen kuori ja akaasiahunaja keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon korianteri muutaman kerran seosta varovasti käännellen.
  3. Täytä pita papusalaatilla ja raejuustosekoituksella ja tarjoa pita vihreän papusalaatin kera.