Gluteeniton pita Bánh mì

Gluteeniton pitaleipä, joka on täytetty vietnamilaisittain maustetulla kanafileellä sekä tuoreilla kasviksilla.


10 annosta

Tuoreet vihannekset:

  • 5 porkkanaa ohuina suikaleina
  • 5 valkoretikkaa ohuina suikaleina
  • 1 hienoksi viipaloitu chilipaprika
  • ½ dl etikkaa
  • ½ dl ruokosokeria
  • sokeria
  • suolaa ja pippuria

Marinoitu kanafilee:

  • 500 g kanafileetä
  • 2 hienoksi pilkottua sitruunaruohon vartta
  • 1 hienoksi pilkottu salottisipuli
  • 3 isoa hienoksi pilkottua valkosipulin kynttä
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl gluteenitonta kalakastiketta
  • 2 tl gluteenitonta soijakastiketta
  • 2 tl öljyä
  • 2 tl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

  1. Tuoreet vihannekset: Sekoita etikka, sokeri, suola ja pippuri keskenään kulhossa. Lisää joukkoon porkkanat, valkoretikat sekä chilipaprikat ja sekoita.
  2. Marinadi: Sekoita sitruunaruoho, salottisipuli, valkosipuli, sokeri, kalakastike, soijakastike, öljy ja sitruunamehu keskenään. Lisää suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin.
  3. Leikkaa kanafileet suikaleiksi, lisää ne marinadiin ja laita kylmiöön.
  4. Anna maustua kylmiössä vähintään 4 tuntia.
  5. Paista marinoitu kana pannulla.
  6. Lämmitä pita ohjeiden mukaan, ja sitten täytä kanalla, kasviksilla sekä korianterilla.