Fuji Burger

Fuji Burger ruishampurilaissämpylään tehty turskafileellä täytetty hampurilainen, jossa maistuu misomarinadi ja seesaminen kurkkusalaatti.


10 annosta

  • 10 kpl Vaasan Street Food Craft Burger Rye -hampurilaissämpylöitä
  • 1,2 kg turskafileetä
  • 100 g misomarinadia
  • 400 g kurkkusalaattia
  • 400 g wasabimajoneesia
  • salaattia

Misomarinadi:

  • 100 g tummaa misotahnaa
  • 20 g rypsiöljyä
  • 20 g soijaa
  • 20 g sakea
  • 10 g mirin-kastiketta
  • 10 g hunajaa

Kurkkusalaatti:

  • 2 kpl kurkkua
  • ½ dl riisiviinietikkaa
  • 30 g sokeria
  • ½ dl seesamiöljyä
  • ripaus suolaa
  • seesaminsiemeniä

  1. Misomarinadi: Sekoita ainekset keskenään.
  2. Kurkkusalaatti: Leikkaa kurkku ohuiksi lastuiksi. Kuivaa kurkut ja laita ne kulhoon. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa ja lisää halutessasi chiliä ennen käyttöä.
  3. Burger: Leikkaa turska annospaloiksi ja voitele palat marinadilla. Anna maustua hetki ja paista pannulla. Lämmitä sämpylät ja kokoa burgeri.