French Dog Paprika

Ranskan hot dog -sämpylästä teet helposti syötävät hodarit! Sivele sämpylät paprikalla maustetulla öljyllä ja paahda. Täytä persiljapestolla ja lisää makkara.


  • 10 kpl SBS Ranskan Hot Dog -sämpylöitä
  • 10 kpl grillattuja makkaroita
  • 1 dl öljyä
  • 1 tl paprikamaustetta

Persiljapesto

  • 1 puntti persiljaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 200 g hasselpähkinöitä
  • 2 dl öljyä
  • ripaus suolaa

Majoneesi

  • 2 kananmunan keltuaista
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 dl hyvää öljyä
  • 1 rkl vastapuristettua
    sitruunan mehua
  • 1 tl suolaa ja pippuria myllystä

  1. Sulata hot dog -sämpylät ohjeiden mukaan.
  2. Sekoita keskenään paprikamauste ja öljy. Sivele paprikaöljyä sämpylöiden pintaan ja paahda ne pannulla tai grillissä.
  3. Levitä persiljapestoa ja majoneesia tasaisesti sämpylän koloon.
  4. Lisää grillattu makkara.

Persiljapesto

Sekoita keskenään persilja, valkosipulinkynnet, hasselpähkinät, öljy ja suola tehosekoittimessa.

Majoneesi

Sekoita kananmunan keltuaiset yhteen sinapin kanssa. Lisää sekaan öljy ohuena nauhana jatkuvasti sekoittaen. Jatka, kunnes rakenne on tasainen ja paksu. Lisää joukkoon viinietikka, sitruunanmehua ja suola ja pippuri. Sekoita hyvin keskenään.